Saturday, March 13, 2010

Lama!! Lama!! Lama!!

            Perhhh....sudah sekian lama aku tak mengupdate blog ni... Serius!! lama sangat... biasalah, org study... ngan report tak siap. Assignment yang melambak2..... mana ada masa nk update2 nih... Kenangan manis, pahit, masam,masin sume ada.... Maklumlah... dah meningkat dewasa jadi camnilah.... Nak jer aku nak kongsi masalah aku. Sejak akhir2 nih.... emosi aku cmpur2.... mara+frust+gembira+terasa+sedih+takut+cinta...... Perhhh...mmg banyak emosi... selama 6 bulan aku da lama tak sentuh keypad laptop aku yang buruk nih.... ( biasalah laptop tahun 2005) still energetic sampai sekarang..hehe...

           Pengalaman aku... welll.....banyak...mmg banyak.... nak compact kan 6 bulan citer dalam blog nih bukanlah senang... Jadi aku ingat nak amik masa nak citer.. Jadi bukanlah sekarang... Kalau boleh aku nak sangat cerita... Tapi aku ingat nak hold lah dulu.... Sbb aku nak kena taip betul - betul untuk tatapan pembaca.... Ok... Papepun aku akan roger korang dengan informasi2 yang besh..... Tunggu kay...thxx

1 Komentar Bernas:

Kyuubi_85 said...

yala kan. dah namanya student. mmg mcm tu. huhu. so dah cuti ni update la bnyk2 :D

Post a Comment